Αθώοι οι στρατιωτικοί για τα καύσιμα

  
 
Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Στρατοδικείο Λάρισας, χθες, μετά από 12ωρη συνεδρίαση, δύο στρατιωτικοί που κατηγορούνταν για την υπόθεση της διακίνησης καυσίμων από στρατόπεδο της Διοίκησης Αποθηκών Καυσίμων (ΔΑΚΑ) που βρίσκεται στο Ομορφοχώρι.

Με αυτόν τον τρόπο ανατράπηκε η αρχική καταδικαστική απόφαση από το τακτικό δικαστήριο (μονομελές πλημμελειοδικείο) και αποτέλεσε την αφορμή για να πέσουν οι στρατιωτικοί στις αγκαλιές των συγγενών τους.

Από το παζλ της υπόθεσης, ωστόσο, λείπει ένα τελευταίο κομμάτι και αναμένεται να μπει όταν καθίσουν στο εδώλιο και ακόμα τρεις πολίτες για την ίδια υπόθεση που είχε απασχολήσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά προκάλεσε το πανελλήνιο ενδιαφέρον τον Μάιο του 2012.

Πηγή: Ελευθερία
zougla
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά