Η δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή ομιλήτρια με θεμα "Τουρισμός μέσα απο τις ΕΔ"

"Τουρισμός μέσα απο τις Ένοπλες Δυνάμεις με τη συμβολή της στρατιωτικής δημοσιογραφίας " είναι το θέμα που θα αναπτύξει η δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του site "Στρατιωτικά θέματα.. Επ Ώμου" στην Διεπιστημονική Διημερίδα που θα γίνει την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου στην Σπάρτη.

Η κ Αμπατζή θα αναφερθεί το ρόλο των Πολεμικών Μουσείων στην χώρα, τους αγώνες δρόμου- θυσίας κλπ αλλά και τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορούσε το ΥΠΕΘΑ να έχει έσοδα μέσα από αυτά ώστε να ωφεληθούν τα στελέχη των ΕΔ και φυσικά να βοηθηθούν και οι πόλεις τουριστικά. Επίσης θα δείξει πως η στρατιωτική δημοσιογραφία μπορεί να βοηθήσει προς αυτό τον δρόμο.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά