ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨ΑΓΚΑΛΙΑ¨


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Τουριστικό Περίπτερο Άρτας ¨Over The Hill¨ (Λόφος Περάνθης), διοργανώνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Αποστόλη Μετσοβίτη και τραγούδι Γιώργος Καψάλης και Μαίρη Λώλλου.

Μέρος των εσόδων θα πάνε στο σύλλογο ¨Αγκαλιά¨. Ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία, είναι ένας νέος σύλλογος στην πόλη της Άρτας. Δημόσιοι φορείς, σύλλογοι και πολίτες της Άρτας έχουν ευαισθητοποιηθεί στο σκοπό του συλλόγου και για το λόγο αυτό διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για τη στήριξή του.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά