Μεγαλειώδης παρέλαση στο κέντρο της Ρόδου

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο Μαντράκι, αφού βοηθάει σε αυτό και ο πολύ καλός καιρός που επικρατεί στο νησί, για να παρακολουθήσει την παρέλαση των νιάτων της Ρόδου, αλλά και του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.

Με αυτό τον τρόπο η Ρόδος μας τιμάει για μια ακόμη φορά τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 και τους αγώνες για μια ελεύθερη και άδουλη Ελλάδα.
Το "παρών" δίνουν επίσης ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, η πολική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου κ.α.

rodiaki
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά