Στρατιώτης έπαιζε με χειροβομβίδα σε μπαρ και τραυμάτισε έξι άτομα

 Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας στρατιώτης αποφάσισε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του με τη βοήθεια μιας... χειροβομβίδας!

Προφανώς και κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να ξεκινήσει να παίζει με μια χειροβομβίδα και μάλιστα μέσα σε κλαμπ!  Ο ουκρανός στρατιώτης όμως, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δεν άνηκε σε αυτήν την κατηγορία.
Ο στρατιώτης, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν σε άδεια από τη μονάδα του, εμφανίστηκε στο μπαρ κρατώντας μια χειροβομβίδα τύπου RGD-5 για να τη δείξει στους φίλους του.
Ο δήθεν ατρόμητος στρατιώτης άρχισε να παίζει με τη χειροβομβίδα στα χέρια του προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του.
Κάποια στιγμή όμως κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, αφαίρεσε την περόνη με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να την πετάξει κάτω από ένα τραπέζι.
Όπως ήταν αναμενόμενο η χειροβομβίδα έσκασε, με βίντεο να καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης. Αποτέλεσμα έξι άτομα να τραυματιστούν, οι τρεις εκ των οποίων σοβαρότερα.
Η συγκεκριμένη χειροβομβίδα έχει εμβέλεια δράσης τα 25 μέτρα.
http://ht.ly/Jznt309qJQo
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά