Έκτακτο:Τουρκικό πλοίο πραγματοποιεί Βολές στο Φαρμακονήσι

Σήμερα το πρωί τουρκικό πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε βολές στο Φαρμακονήσι για δέκα συνεχόμενα λεπτά.Από τις 7 το πρωί ως τις 9,όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ με σχετική ανάρτηση στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στην ίδια πηγή αναφέρεται οτι η Τουρκία εχθές το βράδυ είχε  εκδώσει neutex για άσκηση πυρών στην περιοχή και τμήμα ελληνικών υδάτων,πρόταση που δεν έγινε δεκτή από την πλευρά της Ελλάδος.Παρόλα αυτά,οι τουρκικές αρχές δεν έλαβαν από ότι φαίνεται υπόψιν τους την απόφαση της χώρας μας.

Αυτή η κατάσταση σήμανε συναγερμό για το  το ΥΠΕΘΑ.Το Εθνικό κέντρο Επιχειρήσεων βρίσκεται εδώ και ώρα στρατιωτική ηγεσία που παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις .
Επρόκειτο για "νέα μορφή πρόκλησης",που δεν έχουμε δει ως τώρα από την Τουρκία.Όπως αναφέρει καλύτερα το   Militaire.gr  είναι μια " ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή."

Το τουρκικό σκάφος παρακολούθησε  από την πρώτη κιόλας στιγμή παραβίασης των ελληνικών υδατων το ελληνικό  κανονιοφόρο "Νικηφόρος".Μετά τις ρίψεις,το τουρκικό πολεμικό πλοίο απομακρύνθηκε .Και ενώ συμβαίνουν αυτά,ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται  σε Διάσκεψη Ασφάλειας,που λαμβάνει χώρα στο Μοναχό.Εκεί βρίσκεται και ο  Τούρκος ομόλογός του.

Γιώργος Μητρόπουλος


Πηγή:enikos.gr,amna.gr voltastintripoli
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά