Έξαλλη η ΕΑΑΣ. Δίνειι απάντηση για τις συντάξεις χηρείας

Η ΕΑΑΣ ενημερώνει


Με αφορμή αρνητικά σχόλια που αφορούν στις ενέργειες της ΕΑΑΣ σχετικά με τις συντάξεις χηρείας σας ενημερώνω ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΤΗΜΑΤΙΚΑ ότι:
Η ΕΑΑΣ κατέθεσε ενώπιον του Σ. τ. Ε ,από 9 Σεπ.2016,αίτηση ακύρωσης κατά του ν.4387/16 και κάμνει ειδική αναφορά στις συντάξεις χηρείας, καθόσον θεωρεί το μέτρο απαράδεκτο και μείζον θέμα που στρέφεται ευθέως κατά των συζύγων των στελεχών των ΕΔ & των ΣΑ  οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν εργάστηκαν  λόγω των συχνών μεταθέσεων των συζύγων τους, οι οποίοι αποβιώνουν σχετικά ενωρίς , γιατί εργάζονται υπό  ειδικές συνθήκες εργασίας, καθώς και με την αξιοπρεπή επιβίωση της οικογένειας του.
Το ΔΣ/ ΕΑΑΣ στα πλαίσια των σκοπών της και κυρίως της μέριμνας των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη της , δεν πρόκειται να εφησυχάσει και θα κάνει ότι πρέπει στην κατεύθυνση δίκαιης επιλύσεώς του.(κατάργηση του άρθρ.12 του ν.4397/16)

                                                                                               Για το ΔΣ/ΕΑΑΣ.

                                                                                        Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
                                                                                               Πρόεδρος  ΕΑΑΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά