Κυρίαρχος παράγοντας το ανθρώπινο δυναμικό στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του ΓΕΣ





Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με την απομάκρυνση φορέων του ΓΕΣ από την Αθήνα, πηγές του  ΓΕΣ ξεκαθαρίζουν την κατάσταση. Σύμφωνα με αυτές, υπάρχει μελέτη αναδιοργάνωσης του επιτελείου του ΓΕΣ που μεταξύ άλλων προβλέπει τη μεταφορά των διοικήσεων όπλων και διευθύνσεων σωμάτων στις οικίες σχολές τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιχειρησιακή αναβάθμιση των όπλων και σωμάτων. 
Πρόθεση του ΓΕΣ όπως αναφέρουν στο kranosgr, είναι να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές που θα εξασφαλίσουν τη λειτουργικότητα, την επιχειρησιακή ικανότητα και την πλήρη αξιοποίηση των στελεχών και των διατιθέμενων πόρων.
Όλες οι αναγκαίες κινήσεις θα έχουν ως γνώμονα και ως πρώτιστο παράγοντα μελέτης το ανθρώπινο δυναμικό του ΓΕΣ και των οικογένειών του και οποιαδήποτε κίνηση θα εξεταστεί με μεγάλη προσοχή και οι αποφάσεις θα ληφθούν με τη στάθμιση και την ανάλυση όλων των δεδομένων. 
kranosgr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά