ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


Σας ενημερώνουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), συνεχίζει τις προσφορές για τα μέλη και τις οικογένειες τους, μέσα από συνεργασίες ιατρών και διάφορων επιχειρήσεων.

Η συνεργασία που πραγματοποίησε  ο Σύνδεσμος προς όφελος των μελών του, είναι με την ¨Αξονική Αθηνών¨ Πολυιατρείο Α.Ε. (www.axonikiathinon.gr). Η προσφορά του πολυιατρείου προς το Σύνδεσμο και τα μέλη του, θα είναι τιμές κρατικού τιμολογίου σε όλες τις εξετάσεις. Σε συγκεκριμένες εξετάσεις θα υπάρχει ειδική έκπτωση:

·        Ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών 60 ευρώ.

·        Μέτρηση οστικής πυκνότητας ΟΜΣΣ και Ισχύου 50 ευρώ κτλ.

Τα μέλη του Συνδέσμου και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο, για το πώς μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς.

Οι προσφορές και οι συνεργασίες με ιατρούς ή διάφορες επιχειρήσεις, θα υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου: pasysek.com και εκεί να ανατρέξετε στο μενού διάφορα – προσφορές.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά