Αντιστράτηγος Δοκμετζόγλου: Στους νέους στηρίζεται ο στρατός και δεν θα καταρρεύσει με τίποτα

Ο τεως Διοικητής της ΔΙΚΕ Αντιστράτηγος Βασίλειος Δοκμετζόγλου στην ομιλία του προς τα στελέχη του είπε μεγάλες αλήθειες.

Συμπληρώνοντας ο ίδιος 38 έτη στο στράτευμα που η ηγεσία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα αποστρατείας του είπε ότι " η ΔΙΚΕ μπορεί να μην έχει την αίγλη των άλλων σχηματισμών αλλά έχει μια τεράστια περιοχή ευθύνης. Επίσης με νεότερη διαταγή έχει την ευθύνη όλων των κέντρων νεοσυλλέκτων της πατρίδας μας. Το έργο είναι τεράστιο αλλά υποτιμημένο στην συνείδηση των συναδέλφων. "


"Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με τίμησε η υπηρεσία με αντάμειψε υψηλές θέσεις. Ότι μπορούσα να δωσω στην υπηρεσία το έδωσα"
Επίσης ευχαρίστησε όλους από τον ανώτερο μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη και είπε " Φεύγω βλέποντας ότι οι  νέοι συνάδελφοι είναι πολύ καλύτεροι από εμάς και είμαι σιγουροι ότι θα τους καμαρώνουμε τα επόμενα χρόνια και σε αυτούς στηρίζεται ο στρατός και δεν θα καταρρεύσει με τίποτα "

Όσον αφορά την αποστρατεία είπε:
"Αυτοί που αποστρατεύονται τους φταίει κάτι. Τους φταίει το πολιτικό σύστημα, ο γείτονας δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο να με απασχολεί εμένα
 Τη συγκεκριμένη εποχή είχα θέση προαγωγής και το παραγράφουμε αυτό.
Αυτή τη ώρα σας αναφέρω χωρίς υποκρισία  ότι πήραν τις θέσεις αντιστράτηγου άξιοι συνάδελφοι για συγκεκριμένο έργο. Δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε συνομωσίες ούτε ότι είμαστε εκτός παιχνιδιού. Αυτά τα επικαλούνται κάποιοι ανώριμοι που θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα "


Εμείς σαν Στρατιωτικά θέματα να πούμε ότι το ΓΕΣ έχασε έναν αξιόλογο στρατηγό ο οποίος θα έπρεπε να συνεχίσει και να είναι σε υψηλότερη θέση. Αν είχε τέτοιους στρατηγούς η πατρίδα σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερη σε πολλά επίπεδα!! Τέτοιους ανθρώπους - ηγέτες δεν είναι να τους αποστρατεύεις. (..και άλλους....)
Ωστόσο ευχόμαστε στον κ. Δοκμετζόγλου να χαρεί την αποστρατεία του και ότι καλύτερο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά