Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου ( Σ.Ε.Π. ) έκοψε την πίτα του!

Την Κυριακή 22.1 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου ( Σ.Ε.Π. ) , παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου , εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής της Κορίνθου, εκπροσώπου της Μητρόπολης Κορίνθου, εκπροσώπου του εθελοντικού Διασωστικού Σώμα Κορινθίων "ΠΗΓΑΣΟΣ" , μελών & φίλων του συλλόγου μας από την Πελοπόννησο.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του όπως επίσης δρομολογήθηκαν δράσεις εντός του πρώτου τριμήνου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη που προσήλθαν όπως επίσης και τον κ. Μουρούτσο - Αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων -, τον πατέρα Παναγιώτη - εκπρόσωπο του Μητροπολίτη κκ. Διονυσίου - τον εκπρόσωπο του Διασωστικού Σώματος "ΠΗΓΑΣΟΣ" , την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και τον Προεδρό του κ. Κατεμή για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου
( Σ.Ε.Π. ) εύχεται καλή χρονιά με υγεία, σε όλους τους εφέδρους ανά την επικράτεια , ευημερία για τις οικογένειες τους και καλύτερες μέρες για την Χώρα μας.
S.efedrwn.pel@gmail.com
Τηλ :6955591120




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά