Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Ανακήρυξη του έτους 2017 ως έτους εφέδρων και εθνοφυλάκων

«Με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, φέτος, το 2017, θα είναι το Έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων.
 
Οι Εθνοφύλακές μας και οι Έφεδροι δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα στην προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.
 
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Εθνοφύλακές μας, αλλά και τους Εφέδρους, ότι πλέον με συντονισμένες ενέργειες θα μπορέσουμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα για καλύτερη εκπαίδευση, καλύτερο συντονισμό και συμμετοχή τους στην Εθνική Άμυνα της πατρίδας μας».
 

Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά