Συνέντευξη κ. Δημήτρη Χαλάστρα για την μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα υπο την αιγίδα της UNESCO


Έρχεται ο ΠΑΣΥΣΕΚ στην Τρίπολη με την μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα

 

Για την ίδρυση παραρτήματος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης  μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΣΕΚ  Δημήτριος Χαλάστρας  ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ).

Όπως μας είπε σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε για το νέο μας τεύχος τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη αναμένεται να γίνει η 2η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα και με την στήριξη μεγάλων πανελλαδικών συλλόγων.

Η εκδήλωση θα βασιστεί ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας που άλλωστε είναι και το θέμα του Συνδέσμου , θα γίνει ενημέρωση για την μεγαλύτερη πανελλαδική τράπεζα αίματος στελεχών ΕΔ εν ενεργεία και αποστράτων , θα εμπλουτιστεί με ιατρικές ομιλίες και πολλά άλλα.
Ο κ. Χαλάστρας τέλος δήλωσε ότι «Χαιρόμαστε που θα βρεθούμε στην Τρίπολη, την έδρα της Περιφέρειας και καρδιά της Πελοποννήσου και καλούμε όλους τους στρατιωτικούς , απόστρατους και έφεδρους καθώς και όποιον άλλο πολίτη το επιθυμεί από όλη την Πελοπόννησο να μας τιμήσει με την παρουσία του στην εκδήλωση»


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.pasysek.com
ΠΗΓΗ: voltastintripoli freepress
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά