Εντολή έδωσε ο Καμμένος για σύσταση επιτροπής με στόχο την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν το χώρο της στρατιωτικής δικαιοσύνης.

Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης
  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης (Στρατιωτικός Δικαστής Α’ Αργύριος Οικονόμου - Πρόεδρος, Στρατιωτικός Δικαστής Β’ Γεώργιος Δουβλέκας - Γραμματέας, Αναθεωρητής Β’ Νικόλαος Ανθούλης - Αντιπρόεδρος, Στρατιωτικός Δικαστής Δ’ Ευαγγελία Γάκη - Ταμίας).

  Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν διαχρονικά το δικαστικό έργο και την υπηρεσιακή κατάσταση των στρατιωτικών δικαστών.

  Αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή, η οποία θα ασχοληθεί με τη δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το χώρο της στρατιωτικής δικαιοσύνης.
  Share on Google Plus

  About Newsroom

  Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
  Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
  Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά