Ο Πάνος Καμμένος σταυρώνει τους πιλότους μαχητικών

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΚΥΡΟΣ1
Στη Σκύρο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για  ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και τους στρατεύσιμους.  Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος βρισκόταν στην 135 Σμηναρχία Μάχης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση, και ενώ ο υπουργός Άμυνας συνομιλούσε με τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής δόθηκε εντολή απογείωσης από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου για αναγνώριση ιχνών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών.
Ο Υπουργός Άμυνας έκανε το σήμα του σταυρού προς τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που απογειώνονται για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν εικονικά τα τουρκικά αεροσκάφη ενώ ο αρχηγός ΓΕΑ απέδιδε τιμές στους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά την επίσκεψή του στην 135 Σμηναρχία Μάχης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρισκόμαστε σε αυτή την ιστορική Μονάδα, ενόψει των Χριστουγέννων και των Άγιων ημερών που έρχονται, για να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους σας, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα. Σε αυτό το νησί, το οποίο έχει μία ιδιαίτερη εθνική και γεωστρατηγική σημασία, στη συμβολή της υπεράσπισης του εθνικού εναέριου χώρου και στην προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας».
Απευθυνόμενος στους πιλότους, τους μηχανικούς και όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο ο κ. Καμμένος σημείωσε: «H δράση όλων σας αποτελεί για το έθνος μας ένα μεγάλο κεφάλαιο, καθώς εκτελείτε υψηλή αποστολή και η συνεχής παρουσία σας συμβάλλει στην αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας» και συμπλήρωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητά σας, που αποδεικνύουν ότι το ισχυρότερο όπλο μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό».
kammenos-skyros
Υπόσχεση για αποκατάσταση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων το 2017
«Πιστεύω ότι οι μέρες που έρχονται και η καινούργια χρονιά, είναι μια καινούρια αρχή. Μια καινούρια αρχή για την πατρίδα μας, που βγαίνοντας από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας πιο πολύ από όλα τη γεωστρατηγική μας θέση, την οποία διαφυλάξατε και ενισχύσατε εσείς με την ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό σας, θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όλα εκείνα τα οποία υπέστη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αυτά τα χρόνια της βαριάς κρίσης. Εκ μέρους, λοιπόν, της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, σας εκφράζω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας» επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Στη φρεγάτα «Λήμνος»
Συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη, τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη και τον δήμαρχο Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης, την 22 Μοίρα ΜΚΒ, την 7η ΜΙΣΕΠ στη Σκύρο και τη φρεγάτα «Λήμνος».
 «Το Πολεμικό Ναυτικό παραμένει στις επάλξεις, ως άγρυπνος φύλακας της τιμής και της αξιοπρέπειας της πατρίδας μας. Η περίοδος που ζούμε είναι μία περίοδος πολύ σημαντικών γεωπολιτικών ανακατατάξεων σε όλο το χώρο της Μεσογείου. Βλέπουμε ότι αλλάζουν οι ισορροπίες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η παρουσία του Πολεμικού μας Ναυτικού, ως εθνική δύναμη και ως συμμαχική δύναμη στο ΝΑΤΟ, παίζει ένα σημαντικό ρόλο για την εμπέδωση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος στο πλήρωμα της φρεγάτας Λήμνος.
«Όλοι σας, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Ναύτες, δίνετε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας, προκειμένου να διασφαλίσετε την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό σας και να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε πάντα στο νου μας, ως πρώτη προτεραιότητα, την ενίσχυση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα που διαθέτει η πατρίδα μας είναι το προσωπικό, είστε όλοι εσείς που μακριά από τις οικογένειές σας, ιδίως αυτές τις ημέρες, δίνετε το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους Έλληνες» επισήμανε ο Πάνος Καμμένος.
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό»
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό. Θα προασπίσουμε τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα με οποιονδήποτε τρόπο. Έχετε τη στήριξη όλου του ελληνικού λαού, έχετε τη στήριξη του Ελληνισμού, όχι μόνο της μητροπολιτικής Ελλάδας, αλλά και της Ομογένειας.
Σας είμαστε ευγνώμονες για το εξαιρετικό έργο που κάνετε. Καλές γιορτές, σε εσάς και τις οικογένειες σας» διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.armynow.net/o-panos-kammenos-stayrwnei-toys-pilotoys-maxhtikwn/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά