Ο ΠΣΑΕΜΘ για ακόμα μια φορά δείχνει αλληλεγγύη προς τον συνάδελφο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, οπως κάθε χρόνο,δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και κάνει πράξη την αλληλεγγύη προς τα μέλη του που αντιμετωπίζουν οικ.προβλήματα .Ο σύλλογός μας μερίμνησε ώστε να κάνει δώρο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι  σε μιά οικογένεια συναδέλφου πολύτεκνου με χαμηλό εισόδημα,αποστέλλοντας δωροεπιταγή αξίας 100 ευρω για αγορές στα Α.Β Βασιλόπουλος της περιοχής κατοικίας της οικογένειας του μέλους μας.
Ο ΠΣΑΕΜΘ ευχεται στην οικογένεια του συναδέλφου μας καθώς και σε όλες τις οικογένειες των Ελλήνων,καλές γιορτές,υγεία,ευτυχία  και δύναμη. 
--
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά