Η ΠΟΕΣ συναντηθηκε με τον ΙερωνυμοΑθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2016


Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμ-βρίου 2016, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο, τον οποίο ενημέρωσε για τους σκοπούς και τους στόχους της Ομοσπονδίας μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, τονίστηκε από πλευράς μας η αναγκαιότητα ύπαρξης της Ομοσπονδίας μας και εκφράστηκε και από τις 2 πλευρές η ανάγκη συνέχισης των επαφών μας, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε αρωγός και βοηθός στο έργο που καλείται να επιτελέσει ο φορέας μας προς όφελος όλων των στρατιωτικών και ιδίως των οικογενειών αυτών που χρήζουν μεγαλύτερης βοήθειας.

Για τη συνάντηση αυτή επιδόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο αναμνηστική πλακέτα της Ομο-σπονδίας μας, ενώ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Μακαριότατος ευχήθηκε δια της Ομοσπονδίας υγεία, αγάπη, ταπεινοφροσύνη και υπομονή σε όλους τους στρατιωτι-κούς.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Λοχαγός (ΠΒ)
6931116066
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά