Τα παραδοσιακά κάλαντα της ΣΜΣ της ΔΙΚΕ που εντυπωσίασαν τις αρχές της Τρίπολης

Τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπε η Στρατιωτική Μουσική στις αρχές της Τρίπολης και κέρδισε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά αποδεικνύοντας ότι η Στρατιωτική Μουσική δεν μένει απλά σε ένα απλό ρεπερτόριο.


Μέσα στο χιόνι αυτή τη φορά αφού η Τρίπολη ήταν ντυμένη στα λευκά.

Κάλαντα Χίου, Ικαρίας, Κεφαλλονίτικα αλλά και τοπικά ακούστηκαν στα κτίρια των αρχών της Τρίπολης και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτό που άκουσαν.

Τη διεύθυνση είχε ο Υποδιοικητής της Στρατιωτικής Μουσικής Αμπατζής Αλέξιος .

Τα κάλαντα είπαν σε 11ο ΣΠ, Πυροσβεστική, Οίκο Τυφλών, Γηροκομείο, Παναρκαδικό Νοσοκομείο, 411 Στρ Νοσ,  Αστυνομία, 124 ΠΒΕ, Επισκοπείο, Δημαρχείο, Αντιπεριφερειαρχη , Περιφέρεια και ΔΙΚΕ.


Οι πολίτες στο δρόμο έσπευδαν να τους ευχηθούν μιας και η αγάπη που δείχνουν στην στρατιωτική μουσική όταν την βλέπουν στην πόλη είναι μεγάλη.

Αυτό που συγκίνησε τους μουσικούς ήταν ο Οίκος Τυφλών όπου η υπεύθυνη τους είπε "Ευχαριστούμε τον στρατό για όλα όσα κάνει για μας που είναι πάντα κοντά μας." αλλά και στο Δεκάζειο Γηροκομείο όπου οι τρόφιμοι τραγούδησαν τα κάλαντα και έδιναν τις ευχές τους στην Στρατιωτική Μουσική που δεν τους ξέχασαν μια τέτοια μέρα.

Τέλος στο κτίριο της ΔΙΚΕ μετά το τέλος των καλάντων ο Διοικητής ΔΙΚΕ Υποστράτηγος Βασίλειος Δοκμετζόγλου ανέφερε στην ομιλία του τα αμέτρητα χιλιόμετρα της στρατιωτικής μουσικής και τον ζήλο που δείχνουν τα στελέχη καθημερινά στην δουλειά τους αλλά και τον απίστευτο αριθμό νεοσύλλεκτων που είχε το 2016 η ΔΙΚΕ στα κέντρα της. Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό του, τόνισε την σημαντικότητα της προσφοράς τους από τον στρατιώτη , Υπαξιωματικό μέχρι τον Αξιωματικό και ευχήθηκε Καλή Χρονιά.


 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά