ΠΑΣΥΣΕΚ: Τριήμερο εκδηλώσεων απο τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» στην Άρτα


Το τριήμερο 19, 20 και 21 Νοεμβρίου 2016, στην πόλη της Άρτας, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με θέμα «Η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών».

Οι εκδηλώσεις έγιναν σε συνεργασία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), του Δήμου Αρταίων και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε: το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 ομιλία στην αίθουσα «Διώνη», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 ειδική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Άρτας για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 ομιλία στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Τα θέματα των ομιλητών κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Στις ομιλίες συμμετείχαν οι Στέλιος Γραφάκος, Επιστημονικός Διευθυντής Τράπεζας Μυελού των Οστών, με θέμα «Η μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων», η Ιωάννα Βαρελά Βιολόγος, με θέμα «Η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών» και η Μαρία Τσιρογιάννη Αιματολόγος Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», με θέμα «Μεταμόσχευση μυελού των οστών».

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
 
Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)
6937348052

 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
6976021133 
 
 
 
 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά