ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Έκτακτης γενικής συνέλευσης Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.,



Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.10μμ στην αίθουσα «Γεωργίου Καραγιάννη», του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ρόδου –Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος (2ος όροφος). Σκοπός της εκδήλωσης είναι, να δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν οι συνάδελφοι στρατιωτικοί όλων των Κλάδων – Όπλων, για τα τρέχοντα προβλήματα που τους απασχολούν (οικονομικά – υπηρεσιακά), για τις προβλεπόμενες από το εγκεκριμένο καταστατικό διαδικασίες για τις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2017.
Στην εκδήλωση, θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν, ο Δικηγόρος της Ένωσης κ. Βασίλειος Καβουριού, ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Σ και Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑ κ. Χρήστος Μαστρογιαννάκης και οι Προέδροι των Ενώσεων Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Δωδεκανήσου (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά