Στις φόρμες o A/ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης


Σε έναν από τους πιο πιστούς θαμώνες του γυμναστηρίου που διαθέτει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει εξελιχθεί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Βασίλειος Τελλίδης.


Συνήθως αθλείται τις μεσημεριανές ώρες και γι’ αυτό τον λόγο κυκλοφορεί στο Πεντάγωνο τις ώρες αιχμής με τις φόρμες του! Λέγεται ότι έχει αρχίσει να εμπνέει με το παράδειγμά του ακόμα και τους λεγόμενους «κοιλαράδες» του Γενικού Επιτελείου.

Αρκεί βέβαια να έχουν τον νου τους και στην τουρκική επιθετικότητα και να μην τους πιάσει ο Ερντογάν, όχι με τις πιτζάμες, αλλά με τις φόρμες!
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 23/10/2016)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά