Γυναίκες οι "δείκτες" στην Χίο

Με άψογους σχηματισμούς και υπό τον ήχο των εμβατηρίων της μπάντας του Δήμου και της Στρατιωτικής Μουσική της 96 ΑΔΤΕ «Χίος» παρέλασαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τα πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα.
Την πολιτεία εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, ο στρατιωτικός διοικητής ταξίαρχος Γ. Μπικάκης καθώς και ο Μητροπολίτης Μάρκος.
76 χρόνια μετά το ηρωικό «Όχι» του ελληνικού λαού στα βουνά της Βορείου Ηπείρου, ενάντια στους Ιταλούς εισβολείς, ένοπλες δυνάμεις αλλά και πολιτική ηγεσία απέδωσαν τιμές σε όσους θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας, στέλνοντας όμως σαφές μήνυμα ότι η εθνική κυριαρχία, παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύει το έθνος, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη έννοια για την Ελλάδα και ειδικά για τους ακρίτες του Βορείου Αιγαίου.
http://www.politischios.gr/ta-kefalia-psila-binteo-fotoShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά