Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη "on video"


Στιγμιότυπο από την "κάλυψη" των πολεμικών σημαιών στο τέλος της παρέλασης

Ολοκληρώθηκε με λαμπρότητα και αρκετό κρύο το μεσημέρι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της πόλης όπου και καταχειροκρότησε τους μαθητές και τα στελέχη του στρατού που παρέλασαν περήφανα στην κεντρική οδό.
Την παρέλαση παρακολούθησε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.
Εμείς φυσικά είμασταν εκεί και καταγράψαμε ολόκληρη την παρέλαση (την οποία καλύψαμε live στο Facebook) αλλά και ανατριχιάσαμε όταν ακούσαμε δύο φορές τον Εθνικό μας Ύμνο να τραγουδιέται από τα αγήματα του στρατού.
Συγχαρητήρια σε όλους και χρόνια πολλά!
Στο πρώτο video όλη η παρέλαση, στο δεύτερο αποκαλύπτονται οι πολεμικές σημαίες των σχηματισμών της 12ης Μ/Κ ΜΠ και στο τρίτο ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και "καλύπτονται" οι σημαίες.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά