ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ


"ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ  ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
       ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

       ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ 
ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ  ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ  1, 2 ,3  ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ  ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ  ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ  Ή ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ  Ή ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ  Ή ΚΑΠΟΙΑ  24ΩΡΗ!
     ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑΣ  ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ , ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΤΗΤΕΣ ΤΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΓΟΝΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ  ΜΕ  ΤΟΝ, ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ  1,2,3… ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ  ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ????
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!"
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά