Μόνιμος επιλοχίας έγινε επιδειξίας, λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

Μόνιμος επιλοχίας έγινε επιδειξίας, λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

 
 

Υποστηρίζει ότι έγινε επιδειξίας επειδή έπιασε την κοπέλα του να τον απατά και αυτό του δημιούργησε «συναισθηματική ερωτική σύγχυση»

Μόνιμος επιλοχίας του Πυροβολικού που υπηρετούσε σε ακριτική πόλη  «έπιασε» την κοπέλα του να  τον απατά με άλλον  και κάτω από αυτή «την  συναισθηματική ερωτική σύγχυση» έγινε επιδειξίας.
             
Συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας, εξέπεσε από το βαθμό του επιλοχία πυροβολικού  σε απλό στρατιώτη και αποπέμφθηκε από το στρατιωτικό σώμα, ενώ προσέφυγε στην Δικαιοσύνη, ζητώντας να επιστρέψει στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων.
                 
Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους μετά την τελετή εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων ο επιλοχίας έφυγε με το αυτοκίνητό του προς το σπίτι που είχε  ενοικιάσει με την κοπέλα του. Μετά από 20 λεπτά διαδρομή, όταν έβαλε το κλειδί  στη πόρτα και την άνοιξε βρέθηκε   προ εκπλήξεως. Η κοπέλα του τον απατούσε με άλλον. Αμέσως άρχισαν να τσακώνονται και να διαπληκτίζονται για περίπου 20 λεπτά.
             
Κατόπιν αυτού, ο μόνιμος στρατιωτικός έφυγε με το αυτοκίνητό του και έκανε βόλτες στους δρόμους της πόλης για να ξεχάσει τον πόνο του. Από το σημείο αυτό και μετά βρισκόταν σε μια συνεχή συναισθηματική  ερωτική σύγχυση, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.
             
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του,  από το σημείο εκείνο που έπιασε την κοπέλα του με άλλον  και μετά «δεν ήξερε τι έκανε και από τότε ζει με το φόβο».
             
Μετά τον έντονο τσακωμό με την κοπέλα του, όπως ήταν με τη στρατιωτική στολή, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του στους δρόμους της παραμεθόριας πόλης. Στην συμβολή δύο οδών, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και μέρα μεσημέρι κάλεσε  μια διερχόμενη 62χρονη κυρία. Όταν εκείνη ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά του, τον πλησίασε να δει τι θέλει, ο στρατιωτικός της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.
             
Έντρομη από την απροσδόκητη εικόνα η  62χρονη άρχισε να τον βρίζει  και τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό.
             
Λίγες ημέρες αργότερα, ο μόνιμος επιλοχίας φορώντας και πάλι την στρατιωτική του στολή, σταμάτησε  στη 1μ.μ.  το αυτοκίνητό του σε άλλο σημείο της πόλης που διέμενε. Την ώρα εκείνη περνούσε δίπλα από το αυτοκίνητό του πεζή μια ανήλικη κοπέλα. Ο στρατιωτικός της μίλησε και της είπε να μπει στο αυτοκίνητο του για να της  δείξει το φοβερό ηχοσύστημα που είχε.
             
Όμως, ο μόνιμος επιλοχίας αντί να της δείξει το ηχοσύστημα που είχε στο αυτοκίνητό του, έδειξε και πάλι τα γεννητικά του όργανα. Αμέσως η ανήλικη κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει μέσα στο δρόμο.
             
Η κοπέλα ενημέρωσε την μητέρα της για το περιστατικό και η τελευταία τηλεφώνησε στην Αστυνομία, περιγράφοντας το γεγονός, αλλά και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο στρατιωτικός (χρώμα, μάρκα, κ.λπ.), όπως και το χαρακτηριστικό ότι ήταν ένστολος και όχι με πολιτική περιβολή.            

Η ομάδα ΔΙΑΣ τον εντόπισε  και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί κλήθηκαν και οι δύο παθούσες (62χρονη και ανήλικη) οι οποίες αναγνώρισαν τόσο τον ίδιο όσο  και το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Κατόπιν αυτών,  ο στρατιωτικός αποδέχθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και καταγράφηκαν στο δελτίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος.
             
Από εκεί και πέρα ήταν πλέον μονόδρομος η εμπλοκή των αρμοδίων  στρατιωτικών υπηρεσιών. Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία με ψήφους 4 έναντι μίας, ότι οι πράξεις του θίγουν τη στρατιωτική τιμή και συνιστούν ανεπίτρεπτη διαγωγή κατ΄ επανάληψη επιδειχθείσα.
             
Έτσι, το πειθαρχικό αποφάσισε την έκπτωσή του από το βαθμό επιλοχία και την υποβάθμισή του στην τάξη του στρατιώτη, κάτι που μεταφράζεται σε οριστική απόλυση από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
             
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι σε βάρος του  μόνιμου επιλοχία ποτέ  δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις που του αποδίδονται.
             
Ο ίδιος, παρά την αρχική  παραδοχή του στο Αστυνομικό Τμήμα,   αρνήθηκε κατηγορηματικά στην συνέχεια  το περιστατικό με την ανήλικη, ισχυριζόμενος ότι τα όσα καταγγέλλει   είναι δημιούργημα της φαντασίας της και απλώς της φώναζε για να μην  την χτυπήσει  με το αυτοκίνητό του, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.
             
Για τις πράξεις του προς την 62χρονη, πέρα του ότι εκφράζει την βαθύτατη  θλίψη  και συντριβή του, επικαλείται ότι  βρισκόταν υπό καθεστώς ψυχικής σύγχυσης, μετά το περιστατικό με την κοπέλα του, που δεν μπορούσε να διακρίνει και να αξιολογήσει τις πράξεις του, οι οποίες τελέστηκαν παρορμητικά.
             
Οι ενέργειες του σε βάρος της ενήλικης γυναίκας ήταν μεν προσβλητικές για εκείνην, αλλά ενήργησε κάτω από την αιφνίδια εντονότατη ψυχική δυσφορία η οποία ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών της κοπέλας του που του κλόνισαν την ψυχική και πνευματική  ισορροπία του.
             
Εξάλλου, υποστηρίζει ότι  οι πράξεις που του καταλογίζουν, δεν ενέχουν δόλο, αλλά ούτε έγιναν σε δημόσιο χώρο, αλλά μέσα στο αυτοκίνητό του και μόνο κατά της 62χρονης γυναίκας.
             
Παράλληλα, προσκόμισε ιατρικές βεβαιώσεις ψυχιάτρων σύμφωνα με τις οποίες οι πράξεις του εντάσσονται στο πλαίσιο σπασμωδικής, παρορμητικής συμπεριφοράς, ενώ προσθέτουν  ότι διακατέχεται από αυτομεμψία και ενοχή.
             
Παρ΄ όλα αυτά ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου προσέφυγε υποστηρίζει ακόμη ότι η ποινή που του επιβλήθηκε παραβιάζει την συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, καθώς είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με το αδίκημα που του αποδίδεται, ενώ θα μπορούσε να του επιβληθεί μικρότερη ποινή και όχι αυτή της απόταξης από τις τάξεις του Στρατού.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά