Αξιωματικό στις Ένοπλες Δυνάμεις θέλει να κάνει την Κορακάκη ο Καμμένος

Αξιωματικό στις Ένοπλες Δυνάμεις θέλει να κάνει την Κορακάκη ο Καμμένος
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Αξιωματικό στις Ένοπλες Δυνάμεις θέλει να κάνει την Κορακάκη ο Καμμένος
«Το τερμάτισε» ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη σκοποβολή από την Άννα Κορακάκη.
Ο υπουργός Άμυνας όχι μόνο έστειλε άγημα για να υποδεχθεί την ολυμπιονίκη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά σκέφτεται να κάνει την Άννα Κορακάκη αξιωματικό του στρατού, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.
«Κατ' απονομήν αξιωματικό, αφού δεν μπορεί πλέον να ενταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως γινόταν με τους παλιότερους ολυμπιονίκες» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το Βηματοδότη, τις σκέψεις αυτές τις εκμυστηρεύτηκε ο υπουργός σε συνεργάτες του, σημειώνοντας ότι η Αννα Κορακάκη είναι η μοναδική ολυμπιονίκης που έχει λειτουργική σχέση με τα όπλα και δεν πρέπει να μείνει εκτός Ενόπλων Δυνάμεων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά