ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ

1125-2016-xart
1125-2016-xart-2
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζεται ότι σήμερα, 22α Αυγούστου 2016, χαρτοσημάνθηκε και θεωρήθηκε η υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δικαίωσε την Ομοσπονδία μας και επαναφέρει το οικονομικό καθεστώς των Ελλήνων στρατιωτικών στα προς της 1ης Αυγούστου 2012 επίπεδα.
Ήδη ο νομικός μας σύμβουλος, κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος έδωσε τη σχετική παραγγελία σε αρμόδιο δικαστικό επιμελητή ώστε αύριο, Τρίτη 23η Αυγούστου 2016, να επιδοθεί προς τα πρόσωπα που πρέπει να επιδοθεί για γνώση και συμμόρφωση, τάσσοντας εύλογη προθεσμία.
Αμέσως μετά η Ομοσπονδία μας θα σταθμίσει τις κινήσεις του Ελληνικού δημοσίου και θα πράξει, όσα νόμιμα και νομικά οφείλει να πράξει, προς το συμφέρον και όφελος όλων των Ελλήνων στρατιωτικών, ως το μοναδικό, σύμφωνα με το ν.4407/2016 σωματείο, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εν ενεργεια στρατιωτικών με ανάλογες δημόσιες ανακοινώσεις για την ενημέρωσή σας.
Ωστόσο, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι οι νομικές ενέργειες που οφείλονται να γίνουν, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Ελληνικού δημοσίου, είναι ήδη γνωστές σε όλους σας καθόσον έγιναν κατά το παρελθόν (υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση ΟλΣτΕ)
.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
1125-2016-xart-4
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά