Θύμα τροχαίου ο διοικητής Στρατιάς

ImageΟ διοικητής της Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος των νέων Πόρων Πιερίας χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr χθες το απόγευμα και ενώ κατευθυνόταν μαζί με τη σύζυγό του Σόνια και τον οδηγό του, στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το υπηρεσιακό όχημα Octavia που μετέφερε το Στρατηγό, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μέχρι αυτή τη στιγμή κάνουν λόγο ευτυχώς μόνο για υλικές ζημιές.

Προληπτικά η σύζυγος του Στρατηγού και ο οδηγός του διανυκτέρευσαν στο 404 ΓΣΝ Λάρισας ενώ για τον οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία.

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά