6 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

     
 
 
ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
email: espeep2012@gmai
 



 

ΈΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ –
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;
Οι Έλληνες Στρατιωτικοί που υπηρετούν στα σύνορα της Πατρίδας μας συνεχίζουν για έξι (6) συνεχόμενους μήνες να μην λαμβάνουν την αποζημίωση παραμεθορίου.Η Ένωση εκφράζει την απογοήτευση των μελών της που βλέπουν για άλλη μια φορά να γίνεται διάκριση της Πολιτείας  εις βάρος των Στρατιωτικών.
Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να προβούν άμεσα σε ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί αυτή η αδικία και να θεσμοθετηθεί επιτέλους το επίδομα παραμεθορίου και για τους Στρατιωτικούς.
Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα τα έννομα μέσα που διαθέτει να προασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων.Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο. Μακριά από κομματικούς συνδικαλισμούς. Τίποτε δεν χάθηκε! Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι .
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)
6936563126
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά