ΥΠΕΘΑ για εκτός έδρας : το 2015 καταβλήθηκαν οκτώ μήνες και το 2016 θα καταβληθεί κανονικά.

Ανακοίνωση ΥΠΕΘΑ για τις νέες δηλώσεις Α. Δαβάκη

  Ο κ. Δαβάκης δυστυχώς, παρότι υποστηρίζει ότι σέβεται το θεσμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην προσπάθειά του να ασκήσει αντιπολίτευση, επιχειρεί τελικά να ανακόψει, σε βάρος του στρατιωτικού προσωπικού, την καταβολή των ημερών εκτός έδρας σε όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο, εμπλεκόμενος σε τεχνικά θέματα.

  Φαίνεται πάντως ότι ο κ. Δαβάκης αισθάνεται ενοχές διότι επί θητείας του, ως Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, καταβλήθηκαν τη διετία 2013-2014 ημέρες εκτός έδρας σε όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο που αντιστοιχούν σε μόλις 3,5 μήνες ενώ-με μικρότερο προϋπολογισμό-το 2015 καταβλήθηκαν οκτώ μήνες και το 2016 θα καταβληθεί κανονικά.
  Share on Google Plus

  About Newsroom

  Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
  Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
  Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά