Ενημέρωση σχετικά με τη στάθμευση στο Στρατόπεδο "ΜΠΕΛΛΙΑ" (401 ΓΣΝΑ) για το μήνα Αύγουστο

401 Γεν. Στρατιωτ. Νοσοκ. Αθηνών 

Διευθυντής

 

Προς: Αντιστράτηγο ε.α Δανιά Ευάγγελο

Πρόεδρο Ένωσης Αποστράτων Αξκών

Κοιν: ΓΕΣ/ΕΓΑ

 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών διευθέτησης των χώρων στάθμευσης στο Στρατόπεδο "ΜΠΕΛΛΙΑ" (401 ΓΣΝΑ) και λαμβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες διαταγές περί εισόδου Ι.Χ.Ε. οχημάτων σε στρατιωτικούς χώρους, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων κατά τον μήνα Αύγουστο σε κανένα ΙΧΕ όχημα εκτός αυτών του προσωπικού του Νοσοκομείου.

 

Για την εξυπηρέτηση των μελών της Ένωσης δύναται να χρησιμοποιείται ο ελεύθερος χώρος στάθμευσης του σταθμού του Μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ. Κατ' εξαίρεση θα επιτρέπεται η προσωρινή είσοδος μόνο για τη μεταφορά ασθενούς και χωρίς την παραμονή του οχήματος.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας για την ενόχληση την οποία προκαλούν οι παραπάνω απαραίτητες εργασίες. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το 401 ΓΣΝΑ παραμένει σταθερά προσανατολισμένο στην εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα όλων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού.

 

Με τιμή Κων/νος Φιλιππάκης

Υποστράτηγος

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά