ΚΥΠΡΟΣ: Επαγγελματίας οπλίτης με Γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,9!

Επαγγελματίας οπλίτης με Γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,9!Ακόμα και άριστοι μαθητές έκαναν αίτηση για τις 3000 χιλιάδες θέσεις επαγγελματιών οπλιτών που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Με βάση τον κατάλογο που ανήρτησε σήμερα το Υπουργείο Άμυνας 119 από τους 3651 υποψηφίους έχουν Γενικό Βαθμό απολυτηρίου πάνω από 18,5.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Άμυνας οι αριστούχοι οπλίτες που υπέβαλαν αίτηση ήταν ακόμη περισσότεροι, όμως κόπηκαν στις προηγούμενες φάσεις της διαδικασίας, αφού είτε δεν παρουσιάστηκαν, είτε κόπηκαν στις υγειονομικές εξετάσεις.
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως νεαρός με Γενικό Βαθμό Απολυτηρίου 19,9 έκανε αίτηση για τις συγκεκριμένες θέσεις.  
Τέλος, σημειώνεται πως ο τελευταίος στον σχετικό κατάλογο των 3651 υποψηφίων ΣΥΟΠ, έχει Γενικό Βαθμό Απολυτηρίου 10,151.
http://www.reporter.com.cy/local-news/article/90796/epangelmatias-oplitis-me-gniko-bathmo-apolytirioy-19-9-
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά