Εγκαίνια Έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας

Εγκαίνια Έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας

      Στο πλαίσιο των ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2016», οι οποίες διοργανώνονται από το Δήμο Καβάλας, λόγω της απελευθέρωσης της πόλης από τον ελληνικό στόλο την 26η Ιουνίου 1913, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας, τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Θωρηκτό Γεώργιος Αβέρωφ: Η Ναυαρχίδα όλων των Ελλήνων», από τον Πλοίαρχο Σωτήριο Χαραλαμπόπουλο ΠΝ, Κυβερνήτη του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Γ. ΑΒΕΡΩΦ.
      Στην έκθεση φιλοξενούνται κειμήλια, ιστορικά τεκμήρια και φωτογραφίες από το Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ, το οποίο απετέλεσε την Ναυαρχίδα του στόλου μας, κατά τη διάρκεια των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων 1912 - 1913.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά