ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΣΑΕΜΘ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Προς Δ.Σ  Ε.Α.Α.Α
      
Αξιότιμοι κύριοι
 
Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας εκφράζει την αγανάκτησή του προς τις απαράδεκτες ενέργειες σας ,για την μη πρόσκληση του  συλλόγου μας στην σύσκεψη της 30ης Ιουνίου 2016 ,στην οποία έχετε καλέσει όλους τους Προέδρους Συλλόγων – Φορέων της Π.Α (Ν.Π.Ι.Δ.) πλην του Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ,ο οποίος είναι το μοναδικό Ν.Π.Ι.Δ που εκπροσωπεί τους ε.α Εθελοντές Μακράς Θητείας της Π.Α!!!
 
Η απαξίωση των Εθελοντών Μακράς Θητείας από την Ένωση σας είναι εμφανής ,παρόλο που οι ε.α Εθελοντές Μακράς Θητείας είναι μέλη της Ε.Α.Α.Α και οφείλετε να λαμβάνετε υπόψη σας τις απόψεις τους ,για όλα τα θέματα που τους αφορούν σαν μέλη της Ένωσης σας.
 
Δεν εχετε μάθει όπως φαίνετε κύριοι να ενεργείτε εκ μερους ολων των ε.α συναδέλφων σας και για αυτό φροντίζετε να αποκλείετε συγκεκριμένες κατηγορίες μελών σας!!!Να σας θυμίσουμε ότι για  την βιωσιμότητα των Μετοχικών Ταμείων και την  σημερινή τους κατάσταση  υπάρχουν υπεύθυνοι, συγκεκριμένης κατηγορίας και προέλευσης και σίγουρα δεν είναι οι ΕΜΘ!!! Αναζητήστε τους ανάμεσα σε αυτούς που καλέσατε στη σύσκεψη σας !!!
 
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας καταδικάζει τις πρακτικές αποκλεισμού του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α ,οι οποίες σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με το «Η Ισχύς Εν τη Ενώσει στην πράξη» που τόσο υποκριτικά κοσμεί τις ανακοινώσεις της Ε.Α.Α.Α. Τελικά είστε πολύ ‘’λίγοι κύριοι !!
 
 
                                                                                                                 29 Ιουνίου.2016

--
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά