Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι για τη στήριξη των προσφύγων

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, όπου θα αγωνιστούν σε τρία ημίχρονα των 30 λεπτών, η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η ομάδα Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και αντιπροσωπευτική ομάδα προσφύγων από το Κέντρο Φιλοξενίας Σκαραμαγκά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στις 19:00 στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» στο Χαϊδάρι.
 
Διοργανωτές είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω του Αναπληρωτή Υπουργού Δημήτρη Βίτσα, ο Δήμος Χαϊδαρίου και η ομάδα Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου.
 
Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσκληθούν οι πολίτες να συγκεντρώσουν ρούχα για τους πρόσφυγες. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι πολίτες του Χαϊδαρίου και όσοι άλλοι το επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια με την προσφορά τους και την παρουσία τους στον φιλικό αγώνα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά