Η ΜΟΜΑ θα βοηθήσει την Αρκαδία

«Υπάρχει αίτημα ώστε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συνδράμει με το να στείλει στην Αρκαδία, ειδικό κλιμάκιο το οποίο και θα βοηθήσει σε κάποια έργα οδοποιίας που είναι απαραίτητα, μετά τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου».
Αυτό δήλωσε, σήμερα το πρωί, στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην εκπομπή «Πρωινή Διαδρομή», ο κ. Παναγιώτης Καρβελάς, αναπληρωτής γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Και συνέχισε: » Η συμμετοχή της τέως ΜΟΜΑ είναι μία λύση και εξετάζεται». Θυμίζουμε, ότι κλιμάκιο των ΑΝΕΛ, αποτελούμενο απ΄ τον γενικό γραμματέα κ. Γιάννη Μοίρα, τον κ. Κώστα Συψή (γενικός διευθυντής) και τους τοπικούς πολιτευτές, Κώστα Μαρνέρη, Αλέξανδρο Ντίξον, βρέθηκε χθες στην Αρκαδία και είχε επαφές με θεσμικούς παράγοντες και ανθρώπους που επλήγησαν απ’ την πρόσφατη βροχόπτωση.

ert.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά