Υγειονομικό Κλιμάκιο του 251ΓΝΑ στη Νήσο Κάρπαθο

Από την Παρασκευή 24  έως και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας και των εκδηλώσεων μνήμης για τα δέκα (10) χρόνια από το θάνατο του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, κλιμάκιο Υγειονομικού Προσωπικού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), αποτελούμενο από επτά (7) γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και έξι (6) νοσηλευτές, με επικεφαλής την Ταξίαρχο (ΥΝ) Σταυρούλα Παπαδάκη, επισκέφθηκαν τη νήσο Κάρπαθο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Ηλίας Λάμπρου, με σκοπό την παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους του νησιού.
Το σύνολο των περιστατικών που εξετάσθηκαν ήταν διακόσια ογδόντα οκτώ (288) και πραγματοποιήθηκαν δώδεκα (12) μικροεπεμβάσεις.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά