Πυρκαγιές και καταστροφές στο hotspot Ασπροπύργου

Πυρκαγιές και καταστροφές στο hotspot Ασπροπύργου [ΦΩΤΟ]
Πυρκαγιές προκάλεσαν άγνωστοι σε οικίσκους, του χώρου του Υπουργείου ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ., που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ειρήνης (πρώην ΝΑΤΟ), στη συνοικία Γκορυτσά, στον Ασπρόπυργο, όπου η Πολιτεία προτίθεται να δημιουργήσει Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών. Ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μελετίου, καταδικάζοντας το γεγονός, κάνει λόγο για «ανεγκέφαλους», που «αποδυναμώνουν» το συλλογικό αυτόν αγώνα, καλώντας τους πολίτες να τους «απομονώσουν».
Το Υπουργείο, από την πλευρά του, εμμένει στη θέση του να δημιουργηθεί hotspot στην περιοχή, με τον Δήμαρχο να κάνει λόγο για «ειρωνική» συμπεριφορά εκπροσώπου του, κατά την τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών. "Δήμαρχε, αυτήν την στιγμή, δεν είστε ούτε 300" είπε ο "αντί" του Υπουργού, στον Δήμαρχο Ασπροπύργου, τοποθέτηση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μελετίου.
Υπενθυμίζεται ότι, από την 25η Μαΐου, Δημοτική Αρχή με οχήματα του Δήμου, και κάτοικοι, έχουν αποκλείσει τις εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα οι Υπηρεσίες του Δήμου Ασπροπύργου παραμένουν κλειστές επ’ αόριστον, μέχρι να βρεθεί λύση επί του θέματος.


epoli
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά