Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων για Αξκούς και Υπαξκούς των Ιορδανικών ΕΔ.

Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων για Αξκούς και Υπαξκούς των Ιορδανικών ΕΔ.
Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων για Αξκούς και Υπαξκούς των Ιορδανικών ΕΔ.
   Την Παρασκεύη 13 Μαϊου 2016 το Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων, τελείωσε. Το σχολείο ήταν διάρκειας 1 εβδομάδας και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια συνόρων, όσο και τους έγινε πρακτική επίδειξη μέσων που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια συνόρων.

  Στο σχολείο συμμετείχαν 12 εκπαιδευόμενοι, Αξκοι και Υπξκοι, των Ιορδανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

  Ταυτόχρονα η πρακτική επίδειξη υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές του Λιμενικού, του αεροδρομίου Θεσ/νικης, του τελωνείου Ευζώνων και της Γ’ ΚΝΟ.

  Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών.

  Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις ασφαλείας συνόρων, όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά