Καμμένος: Σήμερα η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετέβη στη Σύρο προκειμένου να υπογράψει σύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου Λοχαγού Απόστολου Ζαφείρη και του Πεδίου Βολής Βάρης. Συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους των εργαζομένων των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου.

 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για όλους μας. Είναι η ημέρα όπου στο Eurogroup η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων και ρυθμίζει το θέμα του χρέους. Μπαίνουμε στην εποχή της ανάπτυξης.

.

Πιστεύω ότι οι ειδήσεις που θα έχετε από εδώ και πέρα στη διάθεσή σας, θα είναι ειδήσεις ανάπτυξης, μείωσης της ανεργίας και αλλαγής του σκηνικού που ζήσαμε πέντε ολόκληρα χρόνια όλοι μας, τοπική αυτοδιοίκηση, κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα, αλλά και ο ελληνικός λαός».
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά