Σεμινάριο «Πολύτροπων Μεταφορών» από το ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ


Από 17 έως 19 Μαΐου 2016 διεξήχθη στο Πολεμικό Μουσείο, από το Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών-ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ, σεμινάριο επί θεμάτων στρατηγικών μεταφορών, με τίτλο «Σεμινάριο Πολύτροπων Μεταφορών - Multimodal Transportation Seminar».

Το σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, το παρακολούθησαν φορείς και εκπρόσωποι από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών-Δικτύων, το ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ, την ΥΠΑ, το Ναυτικό Επιμελητήριο  Ελλάδας, τις Εφοπλιστικές Ενώσεις και από το εξωτερικό, εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ TG Civil Experts, NATO TG Road Experts, NATO TG Ocean Shipping,  NATO International Military Staff, NATO Support and Procurement του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας καθώς και φορείς / εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά