ΩΣ ΕΔΩ!

ΩΣ ΕΔΩ! 

 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ.

 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.

 

           Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  εκφράζει την  πικρία την απογοήτευση αλλά κυρίως την οργή των μελών της, τόσο για την τροπολογία – ντροπή που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά από την κυβέρνηση στη Βουλή, με την οποία παγώνει τις ήδη πετσοκομμένες πολλάκις, αποδοχές των συναδέλφων, την στιγμή που υπάρχουν αποφάσεις του ΣτΕ για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών των Στρατιωτικών, οι οποίες εκτελούνται κατά το δοκούν ή καθόλου .

           Ενέργειες σαν αυτές είναι τελείως αδικαιολόγητες, και εγείρουν εύλογα ερωτήματα για την στοχοποίηση και τον εμπαιγμό αυτής της συγκεκριμένης μερίδας εργαζομένων που για πολλά χρόνια τώρα θεωρούνται από τις κυβερνήσεις «εύκολος στόχος».

          Μόνο ως εμπαιγμός, κοροϊδία και ως πλήρης απαξίωση μπορούν να γίνουν κατανοητές τόσο οι νέες διατάξεις του νέου ασφαλιστικού, το οποίο οδηγεί σε νέες μειώσεις άνω του 40% των συντάξεων, όσο και η «έκτακτη» κατάθεση της τροπολογίας για πάγωμα των μισθών, ενώ οι αποφάσεις του ΣτΕ της χώρας, έχουν γραφτεί στα παλαιότερα των υποδημάτων κάποιων καρεκλοκένταυρων των εκάστοτε κυβερνήσεων.

         Καλούμε τους Βουλευτές, όλων των κομμάτων να καταψηφίσουν την τροπολογία – ντροπή που κατατέθηκε, δείχνοντας τον ελάχιστο σεβασμό στο λειτούργημα που επιτελούμε, στο Σύνταγμα των Ελλήνων και στην Δημοκρατία.

       Η ΕΣΠΕΘ θα ενημερώνει τα μέλη της για περαιτέρω λεπτομέρειες και θα συνεχίσει να μάχεται ώστε να ακούγεται η φωνή της στην πολιτική ηγεσία, ώστε αυτή να δώσει άμεσα λύσεις στα προβλήματα των Στελεχών των ΕΔ.

      Η ΕΣΠΕΘ είναι αποφασισμένη να αγωνισθεί με όλα τα έννομα μέσα και με όλες της τις δυνάμεις, για τα δίκαια αιτήματά μας και καλεί τα μέλη της να δείξουν εμπιστοσύνη,  να στηρίξουν και να συμμετέχουν ενεργά στη προσπάθεια αυτή

     Η Ένωση μας  παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα και θα παρέμβει διασφαλίζοντας πλήρως τα δικαιώματα όλων μας.

       Σήμερα χρειάζεται, όσο ποτέ άλλοτε, ενότητα και ενιαία φωνή αντίδρασης και διεκδίκησης.

Δεν διεκδικούμε εκατομμύρια, δεν διεκδικούμε περιουσίες, δεν διεκδικούμε καρέκλες, δεν διεκδικούμε  ιδιαίτερη μεταχείριση,

Διεκδικούμε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

    

                                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

                           Στέφανος Κουκουράβας                                         Δημήτριος Κούτσικος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά