Κάτι αλλάζει στην συλλογική έκφραση των στρατιωτικών!!!‏

Σήμερα στη Λάρισα, συναντήθηκαν οι αντιπροσωπίες των Διοικητικών Συμβουλίων των τριών μεγαλύτερων Ενώσεων Στρατιωτικών, αυτών της Κ.Μακεδονίας της Θεσσαλίας και της Ηπείρου και του ΣΕΕΝΣΑ προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα που υπάρχει προκειμένου να καλυφθεί το «κενό» που υπάρχει στη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Τα γεγονότα των τελευταίων κυρίως ημερών, έδειξαν πως δεν υπάρχει η «φωνή» διεκδίκησης των συναδέλφων Στρατιωτικών στις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές και άμεσα πρέπει να γίνει κάτι, προκειμένου να ακουστούν δυνατά και όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Απ’ότι φαίνεται, μια νέα σελίδα ανοίγει στην συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, μακριά από κομματισμό και ατομικισμό και με γνώμονα μόνο το συμφέρον των συναδέλφων!
Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις…
Η ισχύς εν τη ενώσει!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά