Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα "Ηγεσία και Προσωπικότητες"


        Η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού στοχεύοντας στην δημιουργία ηγετών σε κάθε επίπεδο ιεραρχίας και στο πλαίσιο αναβάθμισης της επιμόρφωσης και του γνωστικού επιπέδου των στελεχών, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Ηγεσία και Προσωπικότητες” που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016. Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριος Μπουραντάς και οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από διακεκριμένους ομιλητές.
        Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ κήρυξε την έναρξη της ημερίδας και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους.
        Την ημερίδα παρακολούθησαν, βουλευτές του Κοινοβουλίου, Επίτιμοι Αρχηγοί, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, Αξιωματικοί των ΕΔ και ΣΑ, εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθηγητές και φοιτητές.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά