ΧΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ 30 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8 ΣΗΜΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ…
ΑΓΗΜΑΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΑΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΩΣΙΜΟ!

Αν κάνουν αυτά στους μόνιμους, φαντάσου τι τραβάνε οι Φαντάροι…. 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 2016
Το σχέδιο 8 σημείων για την βελτίωση των στελεχών της 30ης Μ/Κ Ταξιαρχίας στον Λαγό Διδυμοτείχου είναι έτοιμο.
Μπορεί οι φαντάροι της 16 ΕΜΑ στον Λαγό να μεταβολάρουν στην πύλη πριν να βγούνε εξοδούχοι, όμως και τα στελέχη δεν είναι αδικημένα καθώς μπορούν και αυτά να ζαλιστούν με την σειρά τους με το πρόγραμμα βελτίωσης τους που βασίζεται σε οχτώ σημεία
1ο. Εορτασμός Αγ Γεωργίου, αμέσως μετά το Πάσχα, στις 6 Μαΐου, το οποίο σημαίνει δύο μέρες πριν αποψιλώσεις-τσιμεντώματα-στήσιμο οπλικών συστημάτων-σκηνών όπως και όλη την ημέρα του εορτασμού, η οποία κατά τα άλλα είναι αργία.
Σύνολο 3 μέρες για 2 ώρες εκδήλωσης .
2ο. Τετραήμερο ασκήσεων από 16-20 Μαΐου 
3ο. Με την λήξη της ασκήσεως όσοι αισθάνονταν κουρασμένοι και εκτελούσαν υπηρεσία πύλης έπρεπε να παραμένουν όρθιοι ή έστω καθιστοί και άυπνοι για 25 ώρες εφόσον η χρήση κρεβατιού έστω για καν δυο ώρες απαγορεύθηκε
4ο. Συμμετοχή της Ταξιαρχίας στις εκδηλώσεις του δήμου Διδυμοτείχου το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου με αγήματα, αλλά και πιέσεις για συμμετοχή στον δρόμο 4 και 8 χιλιομέτρων της Κυριακής.
Όσοι δεν συμμετέχουν σε αγήματα και τρέξιμο θα στήνουν σκηνές και θα μοιράζουν νερά στους δρομείς, δηλαδή όλο το Σαββατοκύριακο χαμένο στην υπηρεσία των δημόσιων σχέσεων.
5ο. Τη Δευτέρα, μετά το Σαββατοκύριακο 28-29/5 αρχίζει νέα άσκηση, νέο τετραήμερο στο οποίο θα συμμετέχουν τα στελέχη της 30 Ταξιαρχίας τα οποία αφού «διασκέδασαν» όλο το Σαββατοκύριακο με τις εκδηλώσεις του Δήμου, θα είναι φρέσκοι φρέσκοι να πάρουνε τα βουνά.
6ο. Με το τέλος της άσκησης θα ξαναστηθεί το σκηνικό του νούμερου 1, δηλαδή η επίδειξη οπλικών συστημάτων, δηλαδή τρεις μέρες δουλειά. Αυτή τη φορά λόγω επίσκεψης της σχολής Ευελπίδων.
7ο. Μετά από όλα αυτά, τα στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα πλωτά, στην παραποτάμια άσκηση όπου θα τους φάνε τα κουνούπια και η ζέστη.
8ο. Εάν παρ’ όλα αυτά κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, τότε θα έχει την ευκαιρία όλο το καλοκαίρι να κάνει γυμναστική υποχρεωτικά μια φορά την εβδομάδα και μάλιστα από την μια το μεσημέρι μέχρι τις δύο και μισή -13.00 έως 14.30!
Σύμφωνα με την Ταξιαρχία έτσι θα ξεπερασθεί το πρόβλημα της ελλείψεως υποδομών για την ατομική καθαριότητα μετά τη γυμναστική, εφόσον τα στελέχη θα φεύγουν σπίτι τους, όπου και θα μπορούν να απολαύσουν το λουτρό τους, μαζί με τα ευεργετήματα της γυμναστικής.
Το ερώτημα είναι πόσοι θα επιβιώσουν της θερμοπληξίας το καλοκαίρι όταν οι θερμοκρασίες από 13.00 μ.μ. μέχρι 14.30 μ.μ. θα φθάνουν τους 38 βαθμούς.
Μπορούν να μας απαντήσουν οι Καμμένος-Βίτσας-Τελλίδης: αυτή είναι η καθημερινότητα της 30ης Ταξιαρχίας ή του Αλκατράζ;
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/05/30-8.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά