ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ 3 στελεχών του ΠΝ στη Λέρο μέσα σε λίγα 24ωρα!

YPOVRYXIO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κατάρρευση τριών στελεχών του ΠΝ στη Λέρο μέσα σε λίγα 24ωρα! Τι συμβαίνει; Ασχολείται κάποιος;
Στις 18/5 Αρχικελευστής 44 ετών κατέρρευσε στη βάση του ΠΝ στη Λέρο και εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο της Λέρου.Του δόθηκε παραπεμπτικό για το ΝΝΑ,το οποίο δύσκολα έγινε δεκτό από ανωτέρους του.Ευτυχώς πρόλαβε και ήρθε στο ΝΝΑ όπου μετά από εξετάσεις  οι ιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και  έκαναν αγγειοπλαστική (μπαλονάκι).
Πριν η μονάδα προλάβει να συνέλθει,προχθές,είχαμε και δεύτερο περιστατικό πάλι στη Λέρο.Από το νοσοκομείο Λέρου έδωσαν επίσης παραπεμπτικό για ΝΝΑ, σε 45χρονο στέλεχος του ΠΝ ο οποίος δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του.Πάλι εκφράστηκαν αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασης απο τη διοίκηση.Οι ιατροί του ΝΝΑ πάντως έδωσαν στο στέλεχος του ΠΝ επτά ημέρες “ελεύθερος υπηρεσίας”,αφού διέγνωσαν βαριά τενοντίτιδα.
Σήμερα γύρω στις 11 το πρωί αρχικελευστής της μονάδας μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο με καρδιακό πρόβλημα και υψηλή πίεση!
Επειδή ιατρικώς τα καρδιακά προβλήματα και η υπερκόπωση δεν έχουν αναγνωριστεί ως …επιδημίες και μεταδοτικές ασθένειες,μήπως το ΓΕΝ θα πρέπει να εξετάσει τι συμβαίνει;
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά