Εορτασμός Επετείου του Κινήματος του Ναυτικού το Μάιο του 1973

Εορτασμός Επετείου του Κινήματος του Ναυτικού το Μάιο του 1973


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι εορτάσθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 η 43η επέτειος του Κινήματος του Ναυτικού το Μάιο του 1973 στο Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα (MAA) «Α/Τ ΒΕΛΟΣ» στο χώρο του Άλσους Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης στο Φλοίσβο Φαλήρου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ Βασίλειος Λεβέντης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Δρίτσας, βουλευτές του Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, o Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, επίτιμοι Αρχηγοί, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, εν αποστρατεία στελέχη του ΠΝ, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί που έλαβαν μέρος στο κίνημα, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών από όλους τους κλάδους των ΕΔ και ΣΑ και αντιπροσωπείες μαθητών Στρατιωτικών Σχολών.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης και ο Κυβερνήτης του Μ.Α.Α Α/Τ ΒΕΛΟΣ Πλοίαρχος Σωτήριος Χαραλαμπόπουλος ΠΝ. Κύριος ομιλητής ήταν ο Επίτιμος Αντιναύαρχος ΠΝ Άγγελος Χρυσικόπουλος.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά