Ο πρόεδρος της ΠΟΣ στη Βουλή!!!Οι "θεσμικές" ενώσεις που ήταν;‏

Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων στη βουλή για το ασφαλιστικό μίλησε ο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, Βασίλης Νικολόπουλος,αριστος γνώστης τών ασφαλιστικών-οικονομικών θεμάτων που αφορούν τους στρατιωτικούς.
Ο ΠΣΑΕΜΘ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της ΠΟΣ κ.Νικολόπουλο Βασίλειο  για την παρουσία του στη Βουλή,και παράλληλα εκφράζει την απογοήτευσή του  γιά την στάση των λεγομένων "θεσμικών "ενώσεων αποστράτων(ΕΑΑΣ,ΕΑΑΝ,ΕΑΑΑ) που για ακόμα μιά φορά έλαμψαν διά της απουσίας τους!!!Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι οι λεγόμενες "θεσμικές"ενώσεις αποστράτων ,τελικά δεν εξυπηρετούν το σκοπό που θά έπρεπε και θα πρέπει να επανιδρυθούν με εντελώς διαφορετικό καθεστώς λειτουργίας!!
http://psaemth.blogspot.gr/2016/04/blog-post_26.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά