ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ! Μόνιμη στρατιωτική παρουσία με απόφαση Καμμένου – Ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα

oinousses_kanonioforosPATRATORA

Με μόνιμη στρατιωτική παρουσία στις Οινούσσες απαντά το Υπουργείο Άμυνας στο μπαράζ τουρκικών προκλήσεων.
Συγκεκριμένα η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας αποφάσισε τη μόνιμη παρουσία μικρής στρατιωτικής δύναμης στη νησίδα Πασάς, ανατολικά των Οινουσσών.
Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», αποφασίστηκε η κατασκευή ελικοδρομίου όπου θα μπορεί να προσγειώνεται το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι τουρκικές παραβιάσεις κλιμακώθηκαν τα τελευταία δύο 24ωρα.
Μάλιστα, τη Μεγάλη Παρασκευή, σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής απείλησαν να συλλάβουν Έλληνα ψαρά, στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι έπλεε σε τουρκικά χωρικά ύδατα.
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από πλευράς κυβέρνησης την ώρα που οι Τούρκοι οργώνουν το Αιγαίο σε θάλασσα και αέρα αδιαφορώντας μάλιστα για την παρουσία ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην περιοχή.

patratora
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά