Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τους Υπουργούς Άμυνας της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας‏

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο είχε τριμερή συνάντηση με τους Υπουργούς Άμυνας της Βουλγαρίας Niκolay Nankoν Nenchev και Ρουμανίας Mihnea Ioan Motoc.
 
Συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία τον προσεχή Ιούλιο, καθώς επίσης και τομείς τριμερούς αμυντικής συνεργασίας.
 
Συμφώνησαν να συσταθεί άμεσα ομάδα εκπροσώπων των Υπουργείων Άμυνας των τριών χωρών για την επεξεργασία των τομέων συνεργασίας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά